matikkaa ja käsitöitä

Alle kaksi viikkoa lyhyen matikan kirjoituksiin ja mitä minä olen tehnyt. Lomaillut reilun viikon jo koskemattakaan matikan kirjoihin. Olen korvannut laskemisen käsitöillä.

Kävin abi vuoden aikana kuvaamataidon tunnilla taidenäyttelyssä. Rakastuin tähän näyttelyyn, jossa oli ristipisto ja virkkaus töitä yhdistettynä rock-ja metalli musiikkiin. Kolahti ihan sydämeen. Virpi Siipola oli näiden töiden takana ja kokemusta paransi entisestään, kun töiden malleja sai ottaa kotiin mukaan.

Minähän otin malleja ja rupesin niitä työstämään. Kun ne olivat loppuneet etsin lisää Virpi Siipolan tekemiä malleja. Sitten lukuloman aikana halusin tehdä omia malleja Nirvanan ja Green day :n laulajista.

Nämä pari viikkoa on mennyt mallien teon opettelussa. Olen kokeillut ruutupaperille, laskinohjelmaa ja viimeisimpänä Gimp 2 ohjelmaa. Edistystä on nähtävillä ja käsitöiden teko jatkuu! Kurt Cobain on pian valmis.

Havahduin tänään, että pakko lukea matikkaa. 12 päivää kirjoituksiin ja läpi on päästävä. En vain osaa päättää kumpi on tärkeämpää matikka vai käsityöt.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.